Cik Atenn Azlan//

JEMPUT BACA TIPS MAKEUP PERNIAGAAN INTERNET PRODUK KOSMETIK




Noor Fathin Bt Azlan
Cik Atenn Azlan
24 tahun
Married
Kelantan
Universiti Malaya





















THE BEAUTY HACKS SELAMAT UNTUK IBU HAMIL!

 

Sejak pregnant ni, macam-macam perubahan dialami. Dari rutin hidup, bentuk badan, emosi, pemakanan, warna kulit pun berubah tau!

Aiyaiiiyaii! 🙄 Mana tak stress mak ni 🤢

Tengok cermin, terkejut terkujat muka yang dulu ala ala Emma Maembong dah jadi ikan kembung. Leher tu dulu putih bersih sekarang entah terselet dye hitam gamaknya tonyoh tak hilang-hilang.

Takpe la, demi anak yang dikandung, mak redhooooo dengan segala perubahan ini. Lepas bersalin mak mintak ayah sign up member card spa paling mahal kat sini.

Lepas bersalin, time scroll FB waktu baby tengah tidur lepas semalaman berjaga jadi koala beat kat badan mak, mak ternampak kawan mak up status jual produk.

"Hermm bagusnya dah kerja buat bisnes online. Mak ni tak rajin betul semua tu."

Sempat mak membebel dalam hati.

Mata mak tertancap pada sebekas besar berwarna kuning kunyit. Mak baca satu persatu kebaikannya.

Wah! Dapat menanggalkan daki dan sel kulit mati dengan mudah.

Mak kerling daki hitam di leher yang tak reti-reti lenyapkan diri dari mak pregnant haritu. Mak senyum sinis.

"Mampus kau daki aku kerjakan!"

Mak terus order sebekas. Waktu sampai barang kat rumah, masyaAllah bau wanginyaaaaa. Mak geram time tu jugak mak masuk mandi padahal baru je lepas mandi.

Mak tonyoh-tonyoh segala daki, tumit, jari, badan mak. Buih banyak, mak rasa segala kotoran di badan hilang di bawa buih-buih cinta si kuning.

Dah habis sebekas. Hasilnya hitam di leher menghilang, kulit makin lembut dan lembap, rekahan di tumit hilang, kulit keras di jari kaki dan tangan tanggal.

Mak suka!

TERIMA KASIH BODYSCRUB THE TURMERIC!
TERIMA KASIH THE BEAUTY HACKS!

Mak jerit ni. Puan Noor Fathin Azlan dengar ke tak? 

Zati,
Agen The Beauty Hacks Penang

#teamAten
#thebeautyhackspenang
#chickandbloombyZatiZainuddin