Cik Atenn Azlan//

JEMPUT BACA TIPS MAKEUP PERNIAGAAN INTERNET PRODUK KOSMETIK




Noor Fathin Bt Azlan
Cik Atenn Azlan
24 tahun
Married
Kelantan
Universiti Malaya





















TIPS CERAHKAN KULIT BERSAMA THE BEAUTY HACKS


LOTION SUPER DUPER AJAIB!!

 

Sebut je pasal lotion, aku antara minah yang tak setia pada lotion. I dont know why. Boleh kira pakai jari berapa kali aku restock lotion aku sendiri.

Memang kurang membeli bab-bab lotion ni. Tak minat langsung nak jaga kelembutan kulit tu. Banyak dapat tester yang botol-botol kecik tu je. Takpun aku cilok member punya sikit kalau aura-aura perempun terakhir tu datang. Haha

Kalau bab membeli, seminggu dua je aku pakai. Lepas tu aku biar dia jadi perhiasan dekat meja solek tu sampai dia berkeladak and then aku buang. Membazir kan? Buruk nau perangai seketul Ain.

Tapi ada satu LOTION AJAIB ni, dia pandai pukau hidup aku. Bukan pukau yang guna bomoh tu okay. Tapi bahan-bahan yang ada pada lotion ajaib tu semuanya yang bagus. Semuanya buat aku rasa teruja setiap saat. SETIAP SAAT ye.

Aku dapat rasa something yang different dekat lotion ni. Tak melekit langsung macam lotion-lotion sebelum ni.

Ada dua tiga orang yang aku kenal kata pakai lotion boleh buat bulu-bulu roma kita tumbuh makin lebat tapi setakat ni lotion ajaib ni tak pernah pulak buat aku jadi rupa beruk. I don't know. Iya laa kan lotion yang sebelum ni tak pakai. So, mana nak tahu tapi seriously yang ini takde pun.

Percaya tak aku dah setia selama 2 BULAN dengan lotion ajaib ni? Tak skip satu hari pun okay. Aku sendiri pelik.

Hasil dia hari demi hari nampak laa dedaun hijau sikit menjalar dekat tangan aku. Secara am makin cerah laa kulit aku. SPF 50 kot.

PERCAYA ATAU TAK ? Terpulang

Tapi itu laa sifat lotion ajaib yang aku kagum.

🌼 WHITENING LOTION of GLUTA 🌼

 

Apa yang best sangat dengan Whitening Lotion The Beauty Hacks?

Nah, ini jawapannya:

🌈 Mencerahkan kulit
🌈 Menyamasekatakan ton warna kulit
🌈 Merawat parut di badan
🌈 Mengandungi SPF 50 yang melindungi kulit jadi kering apabila berada di bawah panas terik.
🌈 Tidak berminyak dan melekit
🌈 Bau yang sangat wangi dan kulit terasa segar

Tak nak ke putih cerah berseri sebelum raya ni?

#thebeautyhacks
#teamcikatennazlan
#atenninspireworks

FB: Noor Fathin Azlan